Intalniri Outcalls

Există întotdeauna un set de reguli atunci când decizi sa faci si intalniri outcalls la fie domiciliu clientilor sau hoteluri si pensiuni. Există reguli care ar trebui sa le stabilesti singura pentru o experiență mai sigură și mai plăcută. Următoarele reguli sunt ale mele si dupa ele lucrez si eu sugerez ca restul fetelor să facă același lucru.

Pentru intalnirea la domiciliul clientilor, mereu ma asigur că am trei lucruri:

– Numele al clientului
– Adresa completă a clientului
– Număr de telefon al clientului

Un număr de mobil este foarte util caci il poti cauta pe google imediat ca sa aflii mai multe detalii despre el sau daca ai acces il poti verifica si pe forum nimfomane.com la rubrica de clienti tepari. Poti deasemenea sa verifici adresa pe google sa vezi daca intr-adevar exista.

Dacă datele persoanei verifica sunt in regula atunci mă duc. Dacă din anumite motive apare ceva care mi se pare suspect eu nu merg. E destul de simplu. Eu sunt deja în poziția vulnerabilă in casa unui străin. Ultimul lucru pe care aș vrea să il fac este să crească vulnerabilitatea. Când clientul trimite sms sau imi ma re-suna sa amane intalnirea doresc sa stiu exact care este motivul, altfel nu mai accept o intalnire cu el caci timpul meu este la fel de pretios ca si al lui!

Dacă totul merge bine și stabilim ultimele detalii ale intalnirii il anunt ca i-am comunicat colegei mele de intalnire si ii spun si motivul pentru care am facut acest lucru. Din nou, cei mai multi clienti înțeleg și sunt ok cu asta. Dar vei primi si raspunsuri dubioase de la diferiti clienti cum ca ei nu sunt de acord sa stie colega mea de intalnire sau ca de ce anume sa stie. Clientii reali si de buna credinta nu mint și ei înțeleg.

Leave a Reply